Afbeelding

Noordster maakt seizoen af met Henk Veenhof

Sport

OUDE PEKELA - Wegens persoonlijke omstandigheden heeft Bennie de Jong zijn taken als trainer van Noordster moeten neerleggen. Bij de Pekelders maakt Henk Veenhof het seizoen af.

Henk Veenhof is een oude bekende van Noordster. Hj was tussen 1990 en 1994 vier jaar als trainer actief in Oude Pekela. Onder zijn leiding promoveerde Noordster toen naar de tweede klasse. Later zat hij op de bank bij onder andere Zuidlaren, GOMOS, Velocitas 1897, Zwartmeer, Raptim en Peize. In december werd hij aan de kant gezet bij het HSC van voorzitter Hans Nijland.


,,Henk hoefde niet lang te twijfelen om onze club te helpen en heeft inmiddels al de eerste training geleid. Henk zal de rest van het seizoen samen met leider Hans de Vroome afmaken. We wensen dit duo dan ook heel veel succes voor de komende periode”, zegt het bestuur van Noordster. ,,Daarnaast bedanken we vanzelfsprekend Bennie voor zijn bijdrage aan de club Noordster. Het contact blijft behouden en we wensen hem ook veel sterkte de komende periode.”