Afbeelding

Veendam laat kansen onbenut en verliest

Algemeen

VEENDAM - Tweedeklasser Veendam 1894 heeft zondag een zure nederlaag geleden bij Beilen. De Veendammers lieten kansen op een goed resultaat liggen en gingen uiteindelijk met 1-0 onderuit.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Veendam 1894. De inzet van Robin Mik leverde geen treffer op. Halverwege de eerste helft viel de treffer aan de andere kant. Ronald Smit kopte de 1-0 op het scorebord.

Veendam was voor de rust een paar keer dicht bij de gelijkmaker. Een vrije trap van Lorenzo Langeland ging net over en Winston de Jonge zag zijn inzet geblokt worden. Ook na het bakje thee gingen de Veendammers op zoek naar de 1-1.

De grootste kans was voor Jeffrey Green. Hij had de gelijkmaker op de pantoffel, maar schoot vrij voor de Drentse doelman naast. Ook Lorenzo Langeveld, Winston de Jonge en Thom Wevers lieten kansen op de gelijkmaker liggen.

Veendam had zondagmiddag dus de kansen, Beilen echter de punten.