Afbeelding

Lionsclub Veendam neemt ouderen mee naar La Familia

Algemeen

VEENDAM - Lionsclub Veendam heeft voor senioren uit de Parkstad 50 entreekaarten beschikbaar gesteld voor de voorstelling van La Familia op zondag 29 november in vanBeresteyn.


Stichting Senioren Platform Veendam is erg blij met de geste van de Lionsclub. Men spreekt van een ‘mooie pleister op de wonde’ vanwege de door corona afgelaste Nationale Ouderendag op 30 september.

De 50 kaarten zijn, in overleg met de directie van vanBeresteyn, verdeeld over twee voorstellingen op zondagmiddag 29 november. Er is een vroege middagvoorstelling, zonder pauze, die om 14.00 uur begint en een late middagvoorstelling van 16.00 uur. 

Tijdens La Familia kunnen bezoekers meezingen, zwieren en zwaaien op overbekende melodieën. Van Weense evergreens die je meevoeren in de sfeer van het beroemde Nieuwjaarsconcert, tot Italiaanse kaskrakers als Buona Sera. Ook hoogtepunten uit musicals als Phantom of the Opera en West Side Story en onvergetelijke melodieën uit opera en operette ontbreken niet. En natuurlijk The Second Waltz,  met een zelfgeschreven Nederlandse tekst die iedereen kan meezingen.

Oudere Veendammers die belangstelling hebben voor een gratis kaartje, kunnen zich aanmelden bij dHilda van IJsselmuide (0598-623053), Corrie Truin (0598-452838) of Gerrit Kemkers (06-51342862).