Cultuurcentrum vanBeresteyn heeft de voorstellingen voorlopig afgelast.
Cultuurcentrum vanBeresteyn heeft de voorstellingen voorlopig afgelast.

vanBeresteyn gedeeltelijk op slot

Algemeen

VEENDAM - Cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam gaat gedeeltelijk op slot. Dat is een direct gevolg van de nieuwe coronamaatregelen. 

Films en theatervoorstellingen tot en met 14 november zijn afgelast. De voorstellingen van de Muziek-, Dans- en Theaterschool gaan door met maximaal 30 personen in de zaal. Het programma en meer informatie is te vinden op vanberesteyn.nl of op mdtveendam.nl.

De bibliotheek is een zogenaamde doorstroomlocatie en blijft open, evenals het Veenkoloniaal Museum. Op zondagen blijft het museum dicht. De Rabobank, eveneens gevestigd in het gebouw, blijft ook open al gelden hier gewijzigde openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur. De kassa in de foyer is vooralsnog open. De actuele openingstijden staan op de website.

Grand Café vanBeresteyn is sinds woensdagavond 14 oktober gesloten. Vanaf maandag 19 oktober zijn er afhaalmaaltijden verkrijgbaar tussen 16.00 en 20.00 uur. Van diverse verrassende stamppotten tot maaltijdsalades.

Wie VanBeresteyn bezoekt, wordt verzocht een een mondkapje te dragen en z’n handen te ontsmetten om alles zo veilig mogelijk te houden.