Voor de Fraeylemaborg in Slochteren staat al een groot hart te pronken.
Voor de Fraeylemaborg in Slochteren staat al een groot hart te pronken.

Hart voor Midden-Groningen

Algemeen

MUNTENDAM - Om mensen in deze coronatijden een hart onder de riem te steken, is Marketing Midden-Groningen in samenwerking met de gemeente de actie Hart voor Midden-Groningen gestart.

Alle inwoners, scholen, dorpsverenigingen, kerken en ondernemers in Midden-Groningen worden opgeroepen om iets bijzonders, liefs of attents te doen voor de mensen om hen heen. Bijvoorbeeld een kaartje sturen, een aardigheidje langsbrengen of een speciale actie bedenken waar men een ander blij mee maakt.

Heemtuin

Deelnemers van Werkpro bij de Heemtuin in Muntendam maken grote beschilderde harten met kerstverlichting erin voor alle verzorgingshuizen en begeleid-wonen-locaties. 

De organisatie heeft nog een aantal hartenacties in petto, die nog even een verrassing blijven. Om de actie te steunen, kunnen de inwoners van Midden-Groningen een hart voor het raam hangen, het liefst met een lichtje erin. Zo brengt de actie wat verlichting in deze donkere tijden en kan iedereen straks in Midden-Groningen op hartenjacht, net als de berenjacht afgelopen voorjaar.


Voor meer informatie en het aanmelden van acties: www.hartvoormiddengroningen.nl