Foto’s: Dennie Gaasendam/DG-Fotografie
Foto’s: Dennie Gaasendam/DG-Fotografie

Bestelbus ramt woning en auto in Noordbroek

Algemeen

NOORDBROEK - Een bestelbus heeft zondag aan het einde van de middag voor een flinke ravage gezorgd in Noordbroek. De bestuurder ramde onder andere een woning en een geparkeerde auto.

Zondag rond de klok van 17:30 uur werd een eenzijdig verkeersongeval gemeld op de Zuiderstraat in Noordbroek. Meerdere politie-eenheden, twee ambulances en de brandweer van Zuidbroek rukten uit. Ter plaatse troffen de hulpdiensten een flinke ravage aan.

In een flauwe bocht, komende uit de richting van Zuidbroek, is de bestuurder de macht over het stuur verloren. Als gevolg daarvan schoot de bestelbus door twee tuinen, ramde een woning en daarna een geparkeerde auto. Vervolgens kwam de wagen in de tuin van een woning tot stilstand.

De bestuurder had forse aangezichtsletsel en werd behandeld door ambulancemedewerkers. De man werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft samen met stichting Salvage de woning gecontroleerd.

De doorgaande weg is wegens hulpverlening, onderzoek en berging enige tijd afgesloten geweest. Enexis kwam ter plaatse voor een elektriciteitskast. Die was door de aanrijding volledig omvergereden.


Afbeelding
Afbeelding