Afbeelding
=

Festival De Vrienden van Sportplein verplaatst naar volgend jaar

Algemeen

VEENDAM - Het is door de huidige coronamaatregelen niet mogelijk om komend weekend in Veendam het muziekfestival De Vrienden van Sportplein te organiseren. Het evenement is daarom verplaatst naar 19 maart 2022 en wordt gehouden in de Sorghvliethal.


Door de aanhoudende coronapandemie was de organisatie tot twee maal toe genoodzaakt het muziekfestival De Vrienden van Sportplein te verplaatsen. ,,Inmiddels gloort er licht aan het einde van de lange tunnel, des te meer reden voor een feestje”, zeggen Fred en Rob van Loenen namens de Stichting Sport en Evenementenhallen Veendam.

Gehele line-up verplaatst 

De organisatie is tijdens de coronapandemie continu alert geweest ten aanzien van eventuele versoepelingen en opties voor een nieuwe datum. Ook heeft de organisatie veel energie gestoken in het omboeken van alle artiesten. ,,Onze wens als organisatie was om de gehele line-up naar een nieuwe datum te verplaatsen. Iets wat om z’n zachtst gezegd een uitdaging is, daar waren we gezien de verplaatsing van vorig jaar al mee bekend”, aldus Fred en Rob van Loenen. Maar het is ze gelukt. De gehele line-up voor De Vrienden van Sportplein, bestaande uit Xander de Buisonjé, Samantha Steenwijk, de band This Is Beethoven en dj Peter Mans, is verplaatsen naar 19 maart 2022.

Nog 500 kaartjes

Mensen die kaartjes hadden gekocht voor het festival van dit jaar, doen er goed aan om hun tickets te bewaren: alle kaartjes blijven namelijk geldig voor de nieuwe datum. E-tickets zijn via www.vanplan.nl te downloaden. Ook voor de mensen die nog niet in het bezit zijn van een kaartje is er goed nieuws. Er zijn namelijk nog 500 kaarten beschikbaar voor De Vrienden van Sportplein. Binnenkort zullen deze tickets online via www.vanplan.nl in de verkoop gaan.