Afbeelding

Summerfun Veendam houdt Zwerfboekenfeest

Algemeen

VEENDAM - Bij Compaen aan het Jan Salwaplein in Veendam wordt zaterdag 16 oktober een Zwerfboekenfeest gehouden. Summerfun Veendam tekent voor de organisatie.


Kinderen en hun (groot)ouders zijn tussen 11.00 en 16.00 uur welkom om samen spelletjes te spelen zoals een grote hoedje wip, sjoelen op de kant en curling. Er wordt voorgelezen en er wordt muziek gemaakt met ‘boomwhackers’. Verder kan iedereen bij creatief aan de slag bij de knutseltafel en is Theater Nowak aanwezig om creaties van ballonnen te vouwen en te goochelen.

Zwerfboek uitzoeken

Ook kunnen de kinderen een boek uitzoeken uit de Zwerfboekenkast van Summerfun, want er is weer nieuwe voorraad geleverd. Bovendien wil Summerfun met het feest laten zien dat lezen heel erg leuk kan zij. Verder heeft Summerfun een nieuwe mascotte, maar die heeft nog geen naam. Kinderen kunnen daarom een mooie naam bedenken en maken daarmee ook nog eens kans op een leuke prijs.

Summerfun trakteert tijdens het Zwerfboekenfeest op ranja voor de kinderen, koffie en thee voor de ouders en op iets lekkers. Het Zwerfboekenfeest is gratis toegankelijk, wel worden er lootjes verkocht waarmee een prijsje is te winnen.