De 2-0 van PJC in de maak. De doelman van Bareveld heeft het nakijken. Foto: Bert Woltjes.
De 2-0 van PJC in de maak. De doelman van Bareveld heeft het nakijken. Foto: Bert Woltjes.

Vierdeklassers: PJC haalt uit tegen Bareveld

Sport

NIEUWE PEKELA - Vierdeklasser PJC heeft zondagmiddag een ruime overwinning geboekt op streekgenoot Bareveld. Competitiegenoot Pekelder Boys ging fors onderuit, terwijl zaterdag-vierdeklasser Wildervank een knappe zege boekte.


PJC boekte tegen Bareveld alweer de derde overwinning op rij, terwijl de bezoekers nog altijd puntloos zijn. Op 22 april 2019 stonden beide ploegen voor de laatste keer tegenover elkaar in Nieuwe Pekela. De thuisploeg won toen met 6-1 en was ook nu duidelijk een maatje te groot. Na een half uur opende Jordy Kremer de score en op slag van rust tekende Jesper van der Schuur voor de 2-0. Een eigen doelpunt van een van de spelers van Bareveld zorgde na een uur spelen voor de 3-0, waarna Jur Bontjer de 4-0 voor zijn rekening nam. In de slotfase bepaalde Bert Meijer de eindstand op 5-0.

Pekelder Boys

Pekelder Boys was niet opgewassen tegen hoogvlieger Heiligerlee. De bezoekers waren met maar liefst 0-7 te sterk. De Boys hebben na vier duels pas één punt weten te veroveren.

Zaterdag-vierdeklasser Wildervank won vorige week dinsdag met 4-0- van SCN en gaf die eerste overwinning van het seizoen afgelopen weekend een passend vervolg. Op bezoek bij koploper SVBO werd met 1-3 gewonnen.