Afbeelding

SWO Veendam wint topper in hoofdklasse V&Z

Sport

VEENDAM - De topper in de hoofdklasse van de Veendammer zaalvoetbalcompetitie V&Z tussen SWO Veendam en DWS/Drukkerij Reinier van der Kooi is vorige week gewonnen door SWO.


SWO en DWS waren na drie wedstrijden nog zonder nederlaag: de Drukkerij-ploeg had zelfs alles nog gewonnen. Tegen rivaal SWO Veedam kwam DWS/Drukkerij Reinier van der Kooi er echter niet aan te pas. SWO won met 9-2 en staat nu op tien punten na vier duels. H. van der Veen profiteerde optimaal van het eerste puntverlies van DWS. Deze ploeg won met 8-4 van MF Shipping en is nu de enige hoofdklasser die al zijn wedstrijden heeft gewonnen. Sandra’s Hairstudio boekte tegen JS-Viro zijn eerste zege van het seizoen. Het werd 3-1. Draaijer Schilders en Gervas Futsal maakten er een spannende wedstrijd van, die met 7-5 door de schilders werd gewonnen.

Eerste klasse

In de eerste klasse won koploper Osman Gazi met 9-3 van Prins Elektro. Osman Gazi heeft al zijn vijf tot nu toe gespeelde wedstrijden gewonnen. Autobedrijf Smid Meeden boekte zijn derde zege van het seizoen. Veen Auto’s werd 2-7 verslagen.

Tweede klasse

De topper in de tweede klasse ging tussen Euro Mail en Stuk. M. Stevens. Euro Mail won, mede dankzij een prima wedstrijd van doelman Kroeze, met 4-3. Euro Mail staat nu met 12 punten uit zes duels bovenaan, maar Dofine heeft veel betere papieren. Die ploeg speelde pas drie keer, maar won wel al zijn duels. Vorige week kwam Dofine niet in actie. Dat deden By Kielman en Clias/v.d. Laan Verzekeringen wel. Het nog puntloze Clias verloor weer: By Kielman was met 3-1 te sterk.

Derde klasse

In de derde klasse won titelkandidaat Hello Kitty Warriors met 6-2 van Van der Laan Verzekeringen. MOG ICT moet door de 7-3 nederlaag tegen 19 mei een pas op de plaats maken. Veendam Fanatics deed wel goede zaken door De Vastgoed Schilder met 7-3 te verslaan. Hekkensluiter HSJL ’21 verloor met 3-11 van Salon la Granja.

Vierde klasse

In de vierde klasse maken De Kandelaar, Avebe en FC Flamingo’s de dienst uit. De Kandelaar won vorige week met 9-1 van GHV/Vastgoed Partner, terwijl FC Flamingo’s met 5-3 won van Faber&Faber. Avebe was vrij.