Erwin Java
Erwin Java

Erwin Java met zanger Sean Webster naar vanBeresteyn

Algemeen

VEENDAM - Erwin Java zal zondag samen met zanger Sean Webster een optreden verzorgen in theater vanBeresteyn in Veendam.


Met zijn After Lockdown Travel Party trok Java in de zomermaanden in verschillende bezettingen kriskras door Nederland. Hij trad op voor uitverkochte zalen. Uit dit project is Erwin Java’s Travel Party ontstaan.

Blueshistorie 

Eén van de bezettingen was die met de uit Sheffield afkomstige zanger/gitarist Sean Webster. Hij zal Java’s Travel Party voor deze gelegenheid bijstaan in zowel stukken van Keepin’ it Real als materiaal uit Webster’s eigen omvangrijke oeuvre. De rest van de band bestaat uit muzikanten die Java op Keepin’ it Real hebben begeleid. Keepin’ it Real was in 2017 het eerste soloalbum van Java. Daarop liet de muzikant zijn licht schijnen over tien klassiekers uit de blueshistorie. Het gaat om songs die bij hem iets teweeg hebben gebracht tijdens zijn muzikale omzwervingen.

Het optreden start zondag om 15.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.