Rosa da Silva. Foto: Casper Koster.
Rosa da Silva. Foto: Casper Koster.

Rosa da Silva komt naar vanBeresteyn

Algemeen

VEENDAM - Actrice en zangeres Rosa da Silva zal zondag 12 december naar theater vanBeresteyn in Veendam komen.


In haar programma neemt ze het publiek mee naar 1995. Toen ze als klein meisje meedeed aan de Mini Playbackshow werd er gelachen om haar geboortedorp Klazienaveen. Toen wist ze: om een ster te kunnen worden, moet je je anders voordoen dan je bent.

Portugees temperament en Drentse nuchterheid

Rosa zingt, speelt en ergert zich mateloos in Daar moet je heen. Met Portugees temperament en Drentse nuchterheid maakt ze de eeuwige en clichématige strijd tussen stad en provincie akelig herkenbaar. De voorstelling bestaat uit aan elkaar gehechte scènes die worden afgewisseld met veelzijdige zang en muziek, waarbij Rosa kundig wordt ondersteund door multi-instrumentalist Remko Wind.

Kaarten 

De voorstelling kan, als één van de weinige nog dit jaar, doorgaan omdat het een middagvoorstelling betreft. Anderhalve meter afstand houden van andere bezoekers kan worden gegarandeerd. Toegang met geldige QR code is verplicht. De voorstelling start om 15.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.