Rüdiger Schima, de presentator van Die Deutsche Schlagerstunde
Rüdiger Schima, de presentator van Die Deutsche Schlagerstunde

Die Deutsche Schlagerstunde op kabelkrant van Veendam bij SKV

Algemeen

VEENDAM - Op de kabelkrant van Veendam bij de SKV (op de kanaal 996) is vanaf donderdag vanaf 19.00 uur de derde editie van Die Deutsche Schlagerstunde te zien. Daar kan de komende 10 weken van genoten worden.


De huidige coronaregels laten het niet toe om de wekelijkse koopavondconcerten te houden in theater vanBeresteyn in Veendam. Met Die Deutsche Schlagerstunde hoopt men de vaste bezoekers van de koopavondconcerten tegemoet te komen, alsmede de liefhebbers van Duitstalige muziek.

Presentatie door Rüdiger Schima

De uitzendingen van Die Deutsche Schlagerstunde zijn in 2020 ontstaan toen door corona de koopavondconcerten niet meer mogelijk waren. Nu, in 2022, gaat men op voor de derde editie. De presentatie wordt verzorgd door de Duitse zanger Rüdiger Schima. Die Deutsche Schlagerstunde is samengesteld door Anneke Uildriks, Willem van der Werf, Michael Weber, Karl-Heinz Xhonneux en Uli Engels.

Herhaling 

De herhaling van Die Deutsche Schlagerstunde is op donderdagavond om 21.00 uur en dinsdag om 14.00 uur, 19.00 uur en 21.00 uur. Mensen die geen aansluiting hebben bij de SKV, kunnen altijd kijken via Parkstadveendam.nl.