Vreugde bij Meeden en teleurstelling bij ZNC na de late 2-2. Foto: Bert Woltjes.

Weer puntverlies voor Meeden: 2-2 tegen ZNC

Algemeen

MEEDEN - Vijfdeklasser Meeden heeft zaterdag in eigen huis niet kunnen winnen van ZNC. Het werd 2-2.

Het was alweer de derde keer in de laatste vier duels dat Meeden puntverlies leed. Toch mocht Meeden zich nog gelukkig prijzen met de 2-2, want de gelijkmaker viel pas vlak voor tijd.

Meeden kwam halverwege het eerste bedrijf op voorsprong door een treffer van Jay van Weerden. ZNC kwam via een rake vrije trap van Leroy Stegmeijer op gelijke hoogte en kort na rust kwamen de Brouksters zelfs op voorsprong. Nicky van der Vegt was de gevierde man. ZNC kon de voorsprong niet vasthouden. Meeden drong aan, kreeg kansen en vlak voor tijd kopte Sjoerd van der Veen de 2-2 tegen de touwen.

Competitiegenoot Muntendam verloor met 2-0 van Harkstede. Daarmee gingen de punten naar de ploeg die er het meeste recht op had. Muntendam speelde een groot deel van de tweede helft overigens met tien man: Patrick de Vries kreeg twee keer geel.