Afbeelding

DWZ start met grote zege

Sport

ZUIDWENDING – DWZ heeft zondag een grote zege geboekt op Woltersum: 2-7. Het verschil werd na rust gemaakt.

Halverwege stond het nog 2-2. De bezoekers uit Zuidwending en Ommelanderwijk kwamen op voorsprong door een treffer van Ismael Abachrim. De assist werd verzorgd door Patrick Oosting. Na de gelijkmaker van Woltersum leverde een rake uithaal van afstand van Thomas Oosting DWZ weer een voorsprong op, maar opnieuw kwam Woltersum op gelijke hoogte.

Hoog baltempo

,,In de eerste helft hebben we legio kansen gemist en was het heel onrustig. In de tweede helft bleven we rustig aan de bal en was het baltempo hoog waardoor we Woltersum kapot speelden. Na de 2-3 was het verzet van Woltersum gebroken”, vertelt trainer Jans Vazel.

Schitterend afstandsschot

Die 2-3 was een werkelijk schitterend afstandsschot van Ismael Abachrim. Bilal Jeiari maakte er op aangeven van Mustapha Abachrim 2-4 van en vervolgens tekende Dionis Berisha (assist Elkuran Kryeziu) voor de 2-5. Berisha fungeerde in het restant van het duel als aangever, zowel bij de 2-6 van Leon Scheen als de 2-7 van Dennis de Vries.