William Rutten. Foto: Adrian Sommeling.
William Rutten. Foto: Adrian Sommeling.

Theatercollege in Veendam met topfotograaf

Algemeen

VEENDAM - William Rutten zal woensdag 14 december in vanBeresteyn in Veendam een theatercollege geven (aanvang 20.15 uur). De avond staat in het teken van hilarische belevenissen en boeiende avonturen van een topfotograaf.

Een brutale tiener uit een klein dorpje die op eigen kracht zijn jongensdroom waarmaakt en topfotograaf wordt. Dat is in een notendop de carrière van William Rutten, die op zijn twaalfde ontdekt dat fotograferen zijn grote passie is.

Wereldster

Een paar jaar later gaat hij aan de slag bij de Hitkrant en slaagt hij erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen. Zijn geheim: eerlijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en zijn kwaliteit om telkens origineel en verrassend uit de hoek te komen.

Het perfecte plaatje

In dit theatercollege vertelt Rutten over de meest hilarische belevenissen en boeiende avonturen aan de hand van zijn allermooiste foto’s. Daarnaast doet hij uit de doeken wat er allemaal bij komt kijken om ‘het perfecte plaatje’ te maken.

Kaarten

Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 en de theaterkassa. geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.