Afbeelding

Gebruikers vanBeresteyn presenteren zich tijdens OET

Algemeen

VEENDAM - De gebruikers van cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam zullen zichzelf presenteren tijdens het meerdaagse evenement OET.

Van donderdag tot en met zondag staan er allerlei activiteiten in vanBeresteyn op het programma. Die worden georganiseerd door de Muziek-, Dans- en Theaterschool, de Bibliotheek, Grand Café vanBeresteyn, het Veenkoloniaal Museum en Theater & Filmhuis vanBeresteyn. Er zijn gratis presentaties, workshops, theatervoorstellingen, rondleidingen, muziek en veel meer.

`Breinbieb 

Donderdag is er bijvoorbeeld een spelochtend van de Breinbieb, vindt er een rondleiding plaats door vanBeresteyn en het Veenkoloniaal Museum is er een Dungeons and Dragons-avond en de nodige optredens. Ook vrijdag staan er rondleidingen op het programma. Verder is er een lezing bij te wonen over de nieuwe expositie ‘Groningen Zeilt!’, een kinderworkshop schilderen met voorlezen en ook die dag is er heel veel muziek.

BREEK

Zaterdag wordt onder andere gevuld met een Familiedisco inclusief lunch en ’s middags is de open dag van de Muziek- Dans- en Theaterschool. Ook de Seizoenspresentatie van Theater vanBeresteyn maakt deel uit van het programma van OET..Zondag is een dag vol muziek. Ook de voorstelling BREEK wordt dan opgevoerd. BREEK. is een interdisciplinaire voorstelling met dans, theater, live-muziek en spoken-word over cultuurclashes en generatieverschillen. Twaalf dagen lang experimenteerden jonge dansers, spoken-word artiesten, muzikanten en producers met het thema ‘Breken en lijmen’. Het resultaat is de unieke productie BREEK, gratis te bekijken tijdens OET.

De Winkler Prins Harmonie sluit OET af met een concert in de foyer.Het complete progamma is te vinden op vanberesteyn.nl. Ook is er een flyer af te halen bij de theaterkassa.