Afbeelding

Tonny Huft stopt als trainer van Pekelder Boys

Sport

NIEUWE PEKELA - Voetbalvereniging Pekelder Boys uit Nieuwe Pekela en hoofdtrainer Tonny Huft gaan na drie seizoenen uit elkaar.



Tonny Huft is bezig aan zijn derde seizoen in Pekelder dienst. In zijn eerste seizoen promoveerden de Boys naar de vierde klasse. Daarin had de voetbalclub uit Nieuwe Pekela het erg lastig en streed tegen degradatie. Omdat de competitie wegens corona niet werd uitgespeeld en er geen verplichte degradatie werd toegepast, handhaafde Pekelder Boys zich alsnog.

Voetballend afscheid 

Met zes punten uit drie duels was de vierdeklasser wel goed aan het huidige seizoen begonnen. Opnieuw gooide corona echter roet in het eten waardoor er al maanden niet meer in competitieverband is gespeeld. Pekelder Boys en Tonny Huft hopen dat er toch nog voetballend afscheid genomen kan worden.

Opvolger gezocht

Pekelder Boys heeft nog geen opvolger voor Huft gevonden. Men is op zoek naar een trainer die als verbindingsman en motivator tussen de spelers staat. De belangrijkste taak van de hoofdtrainer is, zo laat de voetbalclub weten, om de juiste formule voor plezier en prestatie te creëren. Solliciteren kan tot 12 februari via info@vvpekelderboys.nl.