Afbeelding

Noordster buigt het hoofd voor koploper GOMOS

Sport

OUDE PEKELA - Noordster heeft zondag in eigen huis met 2-4 verloren van koploper GOMOS uit Norg.

Al na een half uur keken de Pekelders tegen een 0-3 achterstand aan. Vlak voor rust werd het zelfs 0-4 voor de ploeg van ex-prof Martin Drent. Het jonge Noordster kreeg in het eerste bedrijf de nodige kansen, maar die werden niet benut. Desondanks gaf de eersteklasser zich niet gewonnen en maakte na rust een heel behoorlijke indruk.

Strafschop

De Pekelders trokken meteen ten aanval en dat leverde de thuisploeg een strafschop op. Frank Davids schoot vanaf elf meter raak. Noordster bleef zoeken naar meer en kort voor het laatste fluitsignaal leverde dat een tweede treffer op. Rik Wubs tekende voor de 2-4.

Zaterdagavond speelt Noordster de Oost-Groninger derby tegen WVV. De Winschoters hebben na drie duels vijf punten verzameld, Noordster heeft er pas eentje.