Afbeelding

Einde aan goede serie Veendam 1894

VEENDAM - Veendam 1894 heeft zondag met 2-0 verloren van GVAV-Rapiditas en daarmee is een einde gekomen aan een goede serie wedstrijden van de Veendammers.

Zeven van de negen punten die Veendam 1894 dit seizoen heeft behaald, werden in de voorbije weken veroverd dankzij twee zeges en een remise. Aan die goede reeks kwam tegen GVAV dus een einde. Op sportpark Kardinge in Groningen kwam Veendam al in de derde minuut op achterstand toen een van de Stadjers de bal van dichtbij binnentikte.

Prima mogelijkheden

Na een half uur spelen verdubbelde GVAV de voorsprong: 2-0. In de slotfase van de eerste helft kreeg Veendam nog prima mogelijkheden om wat terug te doen, maar de kansen waren niet aan Robin Mik en Jasper Bijl besteed.

Bovenliggende partij

Na rust was Veendam de bovenliggende partij, maar de Veenkolonialen slaagden er niet in om nog wat aan de achterstand te doen. De Veendammers staan nu met negen punten uit negen duels op de achtste plek in de tweede klasse L.