Een speelster van Aeolus stijlvol in actie.
Een speelster van Aeolus stijlvol in actie.

Handbalsters Aeolus sluiten af met beachtoernooi op Ameland

Sport

WILDERVANK - De handbaldames van Aeolus uit Wildervank hebben het seizoen afgesloten met een beachhandbaltoernooi op Ameland.

Een afvaardiging van zeven speelsters trok naar het Waddeneiland om het zaalseizoen op een leuke manier af te kunnen sluiten. De weergoden waren de organisatie van het jaarlijkse beachhandbaltoernooi goed gezind, want zowel zaterdag als zondag was zonovergoten.

Zesde plaats

Bij Aeolus werden de prestaties ondergeschikt gemaakt aan het gezellig afsluiten van het afgelopen seizoen. Ondanks het feit dat de ploeg geen mogelijkheid zag om te trainen voor deze spectaculaire vorm van handbal, zag men toch kan om op zondag de wedstrijd om de vijfde plaats te spelen. Uiteindelijk rolde er een `esde plaats uit en daar kon iedereen bij Aeolus prima mee leven.

Toernooi in Wildervank

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen wordt op 11 september een toernooi gehouden in de eigen Wildervanckhal. Het deelnemersveld is nog niet bekend gemaakt, maar wel is duidelijk dat er die dag tussen 11.00 en 16.00 uur gespeeld zal gaan worden. Voor publiek zijn die duels gratis bij te wonen.