Een moment uit het duel tussen Westerlee en Damacota. Foto: Damacota/Facebook.

Damacota en Meeden blijven ongeslagen

OOST-GRONINGEN - In de vijfde klasse F zijn Damacota en Meeden ook na de tweede speeldag nog ongeslagen.

Meeden won met 3-1 van BATO. Na een moeizame openingsfase zette Mark Slim de thuisploeg na een half uur spelen op voorsprong. Kansen op de 2-0 kreeg Meeden genoeg, maar het duurde tot de 70e minuut voor die eindelijk viel. Jay van Weerden nam deze treffer voor zijn rekening en maakte er vijf minuten later ook 3-0 van. Kort voor tijd viel de 3-1.

Damacota boekte in en tegen Westerlee een 2-3 overwinning. De Pekelder treffers werden gemaakt door Aaron Meijerhof, Wylan Molema en Alan Egilmez. Vooral de 1-2 van Wylan Molema in de slotfase van de eerste helft was om door een ringetje te halen. Hij kreeg de bal links van het doel aangespeeld en lepelde het leer vervolgens bijzonder fraai in de verre hoek.

Competitiegenoten ZNC (8-1 tegen SETA) en Muntendam (13-0 tegen Scheemda) gingen fors onderuit.