Afbeelding

Noordster, Muntendam en Pekelder Boys winnen niet

OOST-GRONINGEN - Noordster en Muntendam zijn zondag, zonder zelf tot scoren te komen, onderuit gegaan. Pekelder Boys hield een punt over aan de uitwedstrijd tegen SVBC: 2-2.

Noordster ging voor de tiende keer dit seizoen onderuit. Het bovenin meedraaiende Forward had aan één goal genoeg om de zege tegen de Pekelders veilig te stellen. Het was alweer de derde competitiewedstrijd op rij die Noordster met slechts één goal verschil verloor. Zondag nemen de Pekelders het op tegen WKE. Daarbij kan de ploeg de steun van haar supporters goed gebruiken. Daarom zal er een bus vol supporters afreizen naar Emmen om hun favorieten naar de overwinning te schreeuwen.

Muntendam

Muntendam heeft de competitie zondag hervat met een nederlaag. Op eigen veld was Actief met 0-2 te sterk. Halverwege stond het 0-1. Na de rust kreeg de thuisploeg enkele prima kansen op de gelijkmaker, maar die waren niet aan de Muntendammers besteed. Elf minuten voor tijd gooide Actief het duel in het slot.

Pekelder Boys

In de vijfde klasse D hield laagvlieger Pekelder Boys een punt over tegen het bovenin meedraaiende SVBC. In Barger-Compascuum werd het 2-2. Willem Lammerts nam beide treffers voor de Pekelders voor zijn rekening, Niet alleen de goals werden eerlijk over beide ploegen verdeeld, ook de rode kaarten. Beide ploegen maakten de wedstrijd namelijk niet met tien man vol. Bij de ‘Boys’ was het Patrick Katuin die eerder dan de rest de warme douche mocht opzoeken.