Wildervank-trainer Jos de Vrieze, Foto: vv Wildervank.

Wildervank onderuit in Frieschepalen

WILDERVANK - Vierdeklasser Wildervank heeft zaterdag in Frieschepalen met 4-1 verloren van titelkandidaat RWF.

Wildervank kwam na ruim tien minuten spelen op achterstand, maar trok de stand even later recht toen een van de Oost-Groningers tegen de grasmat werd gewerkt. De toegekende strafschop werd benut door Lourens Huizing.

Knappe aanval

Halverwege de eerste helft draaide RWF een hoekschop zo in het doel en kon Wildervank opnieuw beginnen. Kansen op de gelijkmaker, waaronder een vrije kopkans, werden echter niet benut en op slag van rust maakten de Friezen er uit een knappe aanval 3-1 van. Vlak na rust werd het ook nog 4-1 en was het duel wel gespeeld.

‘Flink balen’

,,Van de vier tegengoals komen er drie uit een corner”:, geeft Wildervank-trainer Jos de Vrieze aan. ,,De 1-0 en 2-1 waren persoonlijke fouten en dat is flink balen. Tot aan de 2-1 waren wij niet per se veel slechter.”