Foto: Damacota/Facebook
Foto: Damacota/Facebook

Damacota te sterk voor Angelslo

Sport

NIEUWE PEKELA - Damacota heeft zaterdag zijn tweede zege van het seizoen geboekt. De Pekelders waren in eigen huis met 5-2 te sterk voor SC Angelslo.

Damacota was in eerste instantie niet bij de les. Want al in de eerste minuut kwam Angelslo op voorsprong. ,,Eenmaal wakker geschud scoorden wij rond de 15e minuut door Aaron Meijerhof en twee minuten later kwamen we op voorsprong door Alan Egilmez”, vertelt Damacota-trainer Kor Schreuder.

Meer dan 10 minuten blessuretijd

In de tweede helft gebeurde lange tijd niets. Pas tien minuten voor tijd zorgde Rodney Meijer voor de 3-1 en leek de buit binnen. Maar dat was buiten de arbiter om gerekend. ,,De scheidsrechter had het naar zijn zin en kwam met meer dan 10 minuten blessuretijd”, zegt Schreuder. In die extra tijd produceerde Rodney Meijer nog twee goals. Tussendoor scoorde Angelslo, waarmee de eindstand van 5-2 werd bereikt.

‘Dikverdiende overwinning’ 

,,Het was een fantastische invalbeurt van Meijer, met drie goals”, benadrukt Schreuder. ,,Het was een dikverdiende overwinning op basis van het veldspel en kansenverhouding. Komend weekend krijgen de spelers een vrij weekend en daarna gaan we ons richten op de uitwedstrijd bij Wagenborger Boys.”