Het brugjaargebouw van Winkler Prins.
Het brugjaargebouw van Winkler Prins.

Veel belangstelling voor de ontmoetingsdag WP-ers

Algemeen

VEENDAM - Voor gepensioneerde medewerkers van scholengemeenschap Winkler Prins in Veendam wordt zaterdag 6 april, zoals gemeld, een ontmoetingsdag gehouden. De belangstelling daarvoor is groot.

Na lange tijd treffen maar liefst 87 gepensioneerde onderwijsondersteunende medewerkers, docenten en directieleden van deze school voor voortgezet onderwijs elkaar weer. De leeftijd van de mensen die vanaf de Winkler Prins of rechtsvoorgangers met pensioen gingen en zich hebben aangemeld, varieert van 65 jaar tot in de 90.

Rondleiding

Na een feestelijke ontvangst op Raadsgildenlaan 1 worden de gepensioneerden in groepen rondgeleid over de onderwijscampus om kennis te nemen van de vele onderwijsveranderingen. Daarna wordt er gezamenlijk geluncht, is er een tweede rondleiding door de gebouwen of naar keuze over het leer- en sportpark. Aansluitend is er onder het genot van een hapje en drankje gelegenheid om na te praten en herinneringen op te halen.

Aanmelden kan nog tot en met zondag

Wilma Biezen, Gerard Kobus, Roel Hummel, Chris Sievers, Mia van Selling en Henk Spelde, leden van de organisatiecommissie, zijn blij met de grote belangstelling en hopen met hun zoektocht nagenoeg alle gepensioneerden te hebben bereikt. Mochten zij gepensioneerde WP-ers hebben gemist, dan kunnen deze nog tot en met uiterlijk zondag een mail sturen naar seniorenwinklerprins@gmail.com. In verband met de organisatie sluit daarna de mogelijkheid om zich nog aan te melden.