Spelers en speelsters van Internos.
Spelers en speelsters van Internos.

Succesvolle voorstellingen toneelgroep Internos in Wildervank

Algemeen

WILDERVANK - De toneelavonden en de matineevoorstelling van de christelijke toneelgroep Internos in Het Raadhuis in Wildervank zijn een groot succes geworden.

Meer dan 250 man hebben het hilarisch stuk ‘Eén grote familie’ gezien. Het stuk speelde zich af in de villa De Wit. Door tal van gewilde en ongewilde relaties, verwikkelingen en verwarringen werd het een zeer geslaagde avond.

Het verhaal

Omdat hun tante in Engeland is gaan wonen, hebben Marja en Paul de Wit haar villa tot hun beschikking gekregen. Het kan hun eigendom worden, als ze aan een paar voorwaarden voldoen. Eén daarvan is dat ze het niet verhuren. En daar zit hem nu juist de kneep, want met het salaris van Paul is het onmogelijk de villa te onderhouden. Dus... toch kamers verhuren! Tante Jo zit ver weg, die merkt daar immers toch niets van! De één na de ander komt op de advertentie af. Als alle kamers zijn verhuurd, komt uiteraard tante Jo opdagen. Marja en Paul raken in paniek, maar Bertus komt met de oplossing: ‘We lijken wel één grote familie!’

Internos repeteert elke woensdagavond vanaf september weer in Het Raadhuis in Wildervank. Mensen doe graag een keer willen komen kijken of zelfs meedoen, kunnen contact opnemen met de vereniging via internosveendam@live.nl.