Afbeelding

Slechts een puntje voor Bareveld tegen hekkensluiter

BAREVELD - Voor de derde keer op rij heeft Bareveld genoegen moeten nemen met een punt. In eigen huis werd het tegen hekkensluiter THOS 2-2.

Halverwege stond het nog 0-0. ,,Tot aan de rust was het voetbal slordig, met veel balverlies. Wel gaven we maar één kans weg”, zegt Bareveld-trainer Tammo van Weerden.

Persoonlijke fouten

Na rust kwam Bareveld een stuk beter voor de dag, maar had de ploeg grote moeite met het afronden van de kansen. Aanvankelijk nog niet, want kort na rust schoot Michandro Mercero de 1-0 binnen. Die stand stond lang op het scorebord, tot 20 minuten voor tijd. ,,Toen gaven we in vijf minuten tijd twee doelpunten weg door persoonlijke fouten. Dat is ons manco op dit moment. Zolang dat niet anders wordt, moet je misschien wel concluderen dat wij op een plek staan waar we thuis horen. Ondanks dat we bij tijd en wijle goed voetbal spelen”, analyseert Van Weerden.

Gemiste strafschop

Op jacht naar de gelijkmaker liet Bareveld grote kansen liggen. Zo werd een strafschop gemist en ook een 1-tegen-1-situatie voor de vijandelijke keeper leverde Bareveld geen treffer op. Pas in de blessuretijd viel de 2-2, van de voet van Jari Lamain.