Zaterdag start Pekela Actief! met workshops kickboksen.
Zaterdag start Pekela Actief! met workshops kickboksen.

Pekela Actief in de herfstvakantie

Algemeen


OUDE PEKELA - Inwoners van de gemeente Pekela hoeven zich niet te vervelen in de herfstvakantie. De afdeling jongerenwerk van Stichting De Badde heeft onder de naam Pekela Actief namelijk een gevarieerd activiteitenprogramma voor jong en oud samengesteld.


Het programma is een resultaat van de samenwerking tussen De Badde en verenigingen en stichtingen in de gemeente Pekela die actief zijn op het gebied van sport, cultuur en welzijn. In de herfstvakantie staan er maar liefst negen verschillende activiteiten op het programma, zoals zumba, badminton, kickboksen, korfbal, kinderdisco, familie-bingo en family bootcamp. Tevens wordt sporthal De Spil in Nieuwe Pekela omgebouwd tot een heuse stormbaan van maar liefst 63 meter lang.

Zaterdag start Pekela Actief! met workshops kickboksen in MFC de Binding in Oude Pekela. Kinderen van 6 tot en met 8 jaar zijn van 10.00 tot 11.00 uur welkom. Van 11.00 tot 12.00 uur is het de beurt aan de jeugd van 9 tot en met 12 jaar. Belangstellenden dienen zich wel aan te melden. 

Zie voor meer informatie www.facebook.com/JongerenwerkPekela