Plaats een Koeriertje in de krant!

Iets kopen of verkopen, hulp aanbieden of vragen? Te huur of te koop? (Bijna) alles kunt u kwijt in een Koeriertje in De Koerier. Particulieren die iets te koop aanbieden kunnen één keer per week een gratis Koeriertje plaatsen. Koeriertjes in andere rubrieken en bedrijfsmatige Koeriertjes dienen te worden betaald.

Stuur uw Koeriertje voor vrijdag 12.00 uur in, dan weet u zeker dat u op tijd bent voor de krant van de week daarop.
Vergeet niet ook uw telefoonnummer te noemen in uw tekst!

Betaalde Koeriertjes kosten voor de eerste drie regels in de krant (elk maximaal 24 karakters) € 3,75 exclusief 21% btw. Elke volgende regel kost € 0,75 exclusief btw.
(€ 4,54 / € 0,91 inclusief btw.).

De Koerier behoudt zich het recht voor uw inzending te wijzigen, in te korten of in zijn geheel te weigeren. Koeriertjes voor de rubriek Kennismaking zijn welkom, erotiek wordt niet geplaatst. Een gratis Koeriertje bestaat uit maximaal 4 krantenregels van elk maximaal 24 karakters. Mensen die een gratis Koeriertje willen opgeven moeten wonen in het verspreidingsgebied van De Koerier. Koeriertjes voor rommelmarktspullen, een zolderopruiming, hele inboedels, onroerend goed, auto's, caravans, etc. zijn niet gratis. Bij twijfel kunt u altijd vooraf even informeren of wij een Koeriertje al dan niet gratis opnemen.

Uw naam:

Straat + huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Kies een rubriek:

Tekst voor uw Koeriertje:

Opmerkingen (optioneel):