Afbeelding

Koffieplein opent haar deuren in winkelcentrum Autorama

Algemeen

VEENDAM - Koffieplein zal maandag 12 oktober om 12.00 uur haar deuren openen in winkelcentrum Autorama in Veendam. De speciaalzaak in koffie en thee is vanaf dat moment zes dagen per week geopend. Als openingsaanbieding krijgt de klant bij de aankoop van 500 gram aan koffie een koffieplantje cadeau.


,,Na zo’n zes weken hard werken mag het eindresultaat er zijn: een fantastische look, mooie producten en geschoolde barista’s”, aldus Fred van Loenen, de trotse eigenaar van Koffieplein. ,,Met meer dan 15 soorten slowroast Mocca d’Or-koffiebonen in de winkel zijn wij uniek in Veendam en omgeving. In ons assortiment hebben we koffiebonen afkomstig van over de gehele wereld.”

De smaak van de koffie kan dankzij een samenstelling van verschillende soorten koffiebonen nog beter worden afgestemd worden op de behoefte van de klant. ,,Drink je graag een pittige espresso of juist een milde zachte koffie? Met een melange kan door de juiste samenstelling van bonen een koffiesmaak op maat gemaakt worden”, zegt Van Loenen.

Alle Mocca d’Or koffiesoorten worden geroosterd volgens de slowroast-brandmethode. ,,Met deze brandmethode wordt de koffie extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen op die manier wel het best tot hun recht”, zegt Van Loenen. 

Naast de aanwezige soorten in de winkel, biedt Koffieplein nog eens 20 soorten koffie aan. Deze zijn uitsluitend online te vinden in de webshop op www.koffieplein.nl. ,,Is uw voorkeur niet aanwezig bij ons winkel? Dan bestellen wij hem gewoon voor u”, voegt Van Loenen daar aan toe. 

Thee

Naast een breed aanbod op het gebied van koffie, mag het thee-assortiment er ook zeker zijn met meer dan 30 soorten losse thee. Koffieplein heeft een breed aanbod aan zwarte, groene, kruiden- en rooibosthee. Verder heeft men mooie theeblikken te koop en vele andere gadgets op het gebied van thee. 

Voor iets lekkers bij de koffie of thee heeft Koffieplein een ambachtelijke chocoladehoek ingericht met onder andere een ruim aanbod van de welbekende ‘Visser Bonbons’. ,,Ook verpakken we mooie doosjes bonbons en chocolade om weg te geven als cadeautje, geeft Van Loenen aan. Verder heeft Koffieplein aantrekkelijke koffie- en theepakketten in huis om cadeau te doen. 

Daarnaast is men bij Koffieplein aan het juiste adres voor advies voor de aanschaf van een koffiemachine van Jura. Als openingsactie geldt dat bij aanschaf van één van de vele soorten Jura-koffiemachines de klant tot wel 150 euro aan bonen ontvangt. Daarnaast krijgt men ook het Koffieplein-Welkomstpakket cadeau bij aanschaf van een nieuwe Jura.