Afbeelding

Bareveld en PJC verliezen

Algemeen

NIEUWE PEKELA - Vierdeklassers Bareveld en PJC hebben zondag een nederlaag geïncasseerd.

Het nog puntloze Bareveld ging in Finsterwolde met 4-3 onderuit tegen BNC. Bareveld kwam nog wel terug knap van een 2-0 achter­stand.  Bart  Weishaupt en een eigen doelpunt van de thuisploeg zorgden voor de 2-2 tussenstand. Halverwege de tweede helft ging het toch weer mis. De thuisploeg scoorde tweemaal en verder dan 4-3 kwam Bareveld niet.

Ook PJC trok zondag aan het kortste eind. De Pekelders verloren de uitwedstrijd tegen Farmsum met 5-4. De bezoekers lieten pas na een 5-1 achterstand (treffer Tom van der Schuur) hun beste spel zien. Henk Blaauw zorgde vervolgens voor de 5-2 waarna Hans Nitters naliet de spanning terug te brengen: hij faalde vanaf elf meter. Een fraaie combinatie werd even later afgerond door Bert Meijer en pechvogel Hans Nitters zorgde aansluitend voor de 5-4. De Pekelders kregen zelfs nog kansen op de 5-5, maar uiteindelijk deed het defensief geklungel van voor de rust de ploeg de das om.