Afbeelding

De Badde stuurt kaartjes naar mensen die zich eenzaam voelen

Algemeen

OUDE PEKELA - In deze rare, onzekere tijd waarin corona weer toeneemt, zijn er veel mensen die in eenzaamheid leven. De Badde wil deze mensen een hart onder de riem steken en ze laten weten dat er aan hen gedacht wordt. Dat doet de Pekelder welzijnsorganisatie middels een kaartje. 

,,Het gaat bijvoorbeeld om oudere mensen die de deur niet uit kunnen en geen bezoek mogen ontvangen, maar ook jongeren die niet naar school kunnen en daardoor leeftijdsgenoten niet kunnen ontmoeten”, zegt Rebecca Roelans namens De Badde. ,,Het kleine gebaar van iemand een kaartje sturen kan heel veel betekenen. Een kaartje om te laten zien dat je aan iemand denkt en diegene er niet alleen voor staat.” 

Namens De Badde gaat een aantal senioren van de ontmoetingsgroepen thuis kaartjes maken voor mensen die zich eenzaam voelen. ,,Kent u iemand die wel een kaartje kan gebruiken? Laat het ons dan weten! Dan zorgen wij dat er bij die persoon een kaartje wordt bezorgd”, zegt Roelans. 

Kandidaten doorgeven kan via 0597-645000 of door een email te sturen naar info@debadde.nl. Mensen moeten niet alleen de naam en het adres doorgeven van degene bij wie men een kaartje wil laten bezorgen, maar ook of het om een oudere of jongere gaat.