Afbeelding

Veendam 1894 heeft weer een voltallig bestuur

Algemeen


VEENDAM - Voetbalvereniging Veendam 1894 heeft weer een voltallig bestuur. Vorige week, tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering, hebben de leden van de voetbalclub zeven nieuwe bestuursleden gekozen.


Vanwege het stoppen van enkele bestuursleden bestond het bestuur van Veendam 1894 nog maar uit slechts drie personen, te weten   Jorrit Bunskoek, John Kuiper en Willem Boekweg. Versterking van het bestuur was dan ook dringend gewenst.

Nieuwe voorzitter 

Nieuwe voorzitter van de tweedeklasser is Jeroen Adam. Steffen Swarts is benoemd tot penningmeester en Tina Hartsema is de nieuwe secretaris.   Harrie Nijboer (Voetbalzaken senioren),  Jan Schrik (kantinezaken), Patrick Bieze (Sponsoring) en René Smit (Communicatie) zijn eveneens nieuw in het bestuur. De drie zittende bestuursleden gaan zich bezig houden met voetbalzaken jeugd (Willem Boekweg), toernooien en activiteiten (Jorrit Bunskoek) en faciliteiten (John Kuiper). De bestuursleden werden unaniem verkozen.   

Vanwege ‘een intern ontstane onwerkbare situatie’ stapten vijf van de zeven nieuwe bestuursleden begin dit jaar nog op als bestuurder van Veendam. Er is afgesproken om op een ‘constructieve manier’ met elkaar samen te werken en zo een streep onder het verleden te zetten. 

Club draaiende houden

Het nieuwe bestuur is voornemens om de komende periode de schouders er volledig onder te zetten om zodoende de club door deze lastige coronaperiode te loodsen. ,,Hierbij is de hulp van alle leden keihard nodig. Eén van de eerste doelen is om alle commissies weer volledig bemand te krijgen om vervolgens met elkaar de club draaiende te houden”, laat het nieuwe bestuur weten.