default
default

Verbouw winkelcentrum Autorama in Veendam officieel afgerond

Algemeen

VEENDAM - Het winkelcentrum Autorama is na maanden van verbouwen totaal opgeleverd. Het centrum heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen en is voorzien van duurzame LED-verlichting.


In nauwe samenwerking met de gemeente, de winkeliers en de buurtbewoners is afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling van het winkelcentrum. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe gevel voor Autorama.

De puien zijn voorzien van aquarelbeelden die de winkeliers weergeven van het winkelcentrum. Het design van het nieuwe centrum is ontwikkeld door Bun projectontwikkeling.

Prettige sfeer

Het centrum is voorzien van energiezuinige verlichting. Het groen rondom is compleet vernieuwd en er is nieuw meubilair aangebracht. Zo heerst er een prettige sfeer voor het winkelend publiek en de omwonenden.

Dronebeelden

Met dronebeelden is er een video gemaakt voor de opening van het vernieuwde centrum. Zo zijn de bijzonderheden, winkeliers en de sfeer in het centrum vastgelegd in een mooi impressie.Ondanks aanvullende maatregelen tegen corona hebben betrokken partijen het complex binnen de geplande tijd opgeleverd. De video van het vernieuwde centrum is hier te zien

Door de prettige samenwerking met alle betrokken partijen is Bun trots op het vernieuwde winkelcentrum en kijkt uit naar komende samenwerkingen met gemeente Veendam.

Openingstijden

Het winkelcentrum Autorama aan de Beneden Oosterdiep 165 in Veendam is geopend van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en zondag van 8:00 tot 22:00 uur.




Afbeelding
Afbeelding