Afbeelding

Pekela Actief: Volop activiteiten in en rond de voorjaarsvakantie

Algemeen

OUDE PEKELA - Voor de Pekelder jeugd van vier tot en met zeventien jaar is voor in en rond voorjaarsvakantie een afwisselend activiteitenprogramma samengesteld.

Onder de naam Pekela Actief! hebben welzijnsorganisatie De Badde en de gemeente Pekela, in samenwerking met verschillende verenigingen en organisaties, allerlei activiteiten georganiseerd.

Zes verschillende sporten 

De jongeren kunnen van 16 februari tot en met 6 maart kennis maken met maar liefst zes verschillende sporten. De meeste sporten worden drie weken lang achter elkaar herhaald. Alle activiteiten worden volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Deelname aan alle activiteiten is gratis Het activiteitenprogramma bestaat uit sportieve spelen, streetdance en hiphop, hardlopen, bootcamp, tennis en freerunning.

Voldoende bewegen is belangrijk 

,,In deze coronaperiode, waarin de meeste school- en sportactiviteiten zijn stilgelegd, is dit een hele mooie gelegenheid om even lekker te bewegen, plezier te beleven en stoom af te blazen. Zeker in deze tijd is voldoende bewegen belangrijk voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid”, zegt René Beertema namens de organisatie.

Volledige programma

Het volledige programma is te vinden op de Facebookpagina Jongerenwerker Pekela. Voor meer informatie kan men ook contact opnemen met jongerenwerker René Beertema via r.beertema@debadde.nl of 06-20476363.