Afbeelding

Veendam beweegt met Footgolf

Algemeen

VEENDAM - Om in beweging te blijven tijdens de aanhoudende lockdown wordt deze maand in het kader van Veendam beweegt een extra sportieve activiteit georganiseerd voor senioren.


Op vrijdag 19 maart wordt er Footgolf gespeeld in Borgerswold. Footgolf is een combinatie van wandelen, voetbal en golf. Tijdens de wandeling van ongeveer 2 kilometer worden opdrachten gedaan met een voetbal.

Aanmelden

De activiteit vindt plaats tussen 9.45 uur en 11.00 uur. In verband met de coronarichtlijnen vindt de start niet gezamenlijk plaats en is aanmelden noodzakelijk. Na het aanmelden wordt in overleg een starttijd afgesproken. Deelnemen kan in duo’s, maar het is ook mogelijk om alleen aan de activiteit meedoen. Opgeven kan telefonisch via 06-86856864 of per mail: veendambeweegt@veendam.nl. Deelname kost 2 euro per persoon en alle deelnemers krijgen onderweg een kopje koffie of thee aangeboden.

Veendam beweegt

Veendambeweegt.nl is het platform van de gemeente Veendam waarop een overzicht staat met alle sport- en beweegactiviteiten die georganiseerd worden in de gemeente. Deze website is de verzamelplaats voor alles wat met sport en bewegen te maken heeft.