Galerie Kijk ’s Kunst in Wildervank.
Galerie Kijk ’s Kunst in Wildervank.

Galerie Kijk ’s Kunst in Wildervank stelt exposities uit

Algemeen

WILDERVANK - Galerie Kijk ’s Kunst in Wildervank was van plan om zaterdag, na de wintersluiting, weer open te gaan met een nieuwe expositie. In verband met de coronapandemie is dit uitgesteld.


Misschien tegen beter weten in hadden galeriehouders Annelies Stuivenberg en Dick de Jong van Kijk ’s Kunst in Wildervank begin dit jaar de stille hoop dat ze dit voorjaar weer gewoon open konden gaan. Inmiddels weten ze beter: de start van een nieuw seizoen valt zaterdag in het water.

Rigoureuze keuzes

Om niet alwéér kunstenaars en bezoekers te moeten teleurstellen met exposities die uitgesteld of halverwege gesloten moeten worden, hebben Annelies Stuivenberg en Dick de Jong rigoureuze keuzes gemaakt. Dat betekent dat er een streep is gezet door de expositie ‘Ssstil leven’ van 27 maart tot en met 9 mei en dat ook de tentoonstelling ‘EXplosie van kleur’ van 22 mei tot en met 4 juli is afgelast. ,,Die exposities bewaren we voor later. Voor nu staat veiligheid voorop”, aldus de galeriehouders.

Alleen op afspraak 

Galerie Kijk ’s Kunst is zodoende van 27 maart tot en met 4 juli alleen op afspraak geopend voor werk in stock. Van 10 juli tot en met 22 augustus is men dicht in verband met de zomervakantie. Vanaf 28 augustus hoopt men weer ‘normaal’ open te kunnen.