Afbeelding

De Wending houdt high tea voor geïsoleerde dorpsgenoten

Algemeen

ZUIDWENDING - In dorpshuis De Wending in Zuidwending wordt zaterdag 29 mei, tijdens de vrijwilligersactie NLdoet, een high tea gehouden voor sociaal geïsoleerde dorpsbewoners.


Het Proatcafé en andere activiteiten kunnen, als gevolg van de coronapandemie, ongeveer een jaar lang al niet meer plaatsvinden. Veel dorpsbewoners zitten noodgedwongen alleen thuis, vooral ouderen en anderen met een zwakke gezondheid. Het dorpshuisbestuur wil deze dorpsgenoten, voor zover de coronaregels dat in mei toestaan, daarom een high tea aanbieden. Als het binnen nog niet kan, heeft men het sportveldje bij de Jeu de Boules-banen op het oog. Het gaat om een middag waarop de bezoekers samen genieten van lekkere hapjes en drankjes, naar muziek luisteren en misschien een spelletje doen.

Vrijwilligers

Het dorpshuisbestuur is nog wel op zoek naar vrijwilligers voor de organisatie, het uitnodigen van deelnemers, het doen van de inkopen van de hapjes en drankjes, het inrichten en aankleden van de locatie, de bediening van de gasten, het verzorgen van de muziek en ander amusement en dergelijke. Meer informatie is te vinden op www.nldoet.nl.