Afbeelding

Energieboost voor Voedselbank Veendam dankzij Sportcafé Sportplein

Algemeen

VEENDAM - Meer dan 400 flesjes AA-Drink zijn door vader en zoon Van Loenen van Sportcafé Sportplein in Veendam overhandigd aan de voedselbank.


Met een mooie zomer in het vooruitzicht, in combinatie met de laatste versoepelingen, zijn de meeste sporten weer toegestaan. En daarbij mag volgens Van Loenen een ijskoud sportdrankje zeker niet ontbreken.

‘Negatieve gebeurtenis omzetten in iets positiefs’

Vanwege het feit dat Sportcafé Sportplein haar deuren pas na de zomervakantie weer opent in het Indoorcentrum in Veendam, heeft men besloten om de gehele voorraad sportdranken aan de Voedselbank te doneren. ,,Als ondernemer zijnde probeer je een negatieve gebeurtenis om te zetten in iets positiefs. In dit geval betreft dat de voorraad sportdranken. Na de zomer kunnen wij niets meer met deze voorraad. We doen er nu een hoop andere mensen een plezier mee”, aldus Van Loenen.

Na de zomer weer open

Het Sportcafé is gedurende de coronapandemie volledig gesloten geweest. Na de zomervakantie zullen vader en zoon de draad weer oppakken om de sporters te voorzien van een ‘natje en een droogje’.