Afbeelding

Zesde editie Vakantie Voorleestent in Veendam en Wildervank

Algemeen

VEENDAM/WILDERVANK - Met de inmiddels bekende Vakantie Voorleestent zal Bibliotheek Veendam ook deze zomer twee avonden per week de wijk intrekken. Deze vakantie staat de tent zes weken lang in Veendam-Noord en Wildervank.


Samen met kinderopvang Prokino en kindercentrum Hoi Pippeloi is Bibliotheek Veendam voor het zesde jaar op rij met een voorlees- en spelprogramma te vinden in de wijk. Kinderen en ouders kunnen er tevens de leukste (voor)leesboeken lenen. Een bezoekje aan de Vakantie Voorleestent is gratis en ook gezinnen uit andere wijken zijn van harte welkom. Met de Vakantie Voorleestent wil Bibliotheek Veendam het (voor)lezen in de zomer stimuleren.

Dinsdag in Veendam en woensdag in Wildervank

Elke dinsdagavond in de vakantie staat de voorleestent in Veendam-Noord, ter hoogte van obs Noorderbreedte. De Vakantie Voorleestent staat op 13, 20, 27 juli en 3, 10, 17 augustus van 18.30 tot 19.30 uur aan de Meezenbroekstraat. Elke woensdagavond staat voorleesttent in Wildervank. De Vakantie Voorleestent is te vinden aan de Groen van Prinstererlaan op 14, 21, 28 juli en 4, 11, 18 augustus, eveneens van 18.30 tot 19.30 uur.