Er is ook in de zomer volop activiteit in vanBeresteyn.
Er is ook in de zomer volop activiteit in vanBeresteyn.

Druk zomerprogramma in vanBeresteyn

Algemeen

VEENDAM - Er is de komende tijd volop activiteit in vanBeresteyn. Het Veendammer cultuurcentrum heeft een vol zomerprogramma opgesteld.

Het Filmhuis heeft meerdere leuke films op het programma staan. Op 4 augustus is dit ‘K3, Dans van de Faro’ en op 12 augustus ‘The Perfect Candidate’. De film gaat over een jonge Saoedische arts die In haar strijd voor vrouwenrechten de lokale politiek in gaat. Op de laatste zondag van de zomervakantie, 22 augustus zijn er maar liefst twee films voor kinderen. ‘s Morgens de PeuterBios met ‘Buurman & Buurman’ en s ’middags ‘Tom & Jerry’. Het complete Filmhuis-programma staat op vanberesteyn.nl

Op woensdagavond 4 augustus is het lachen geblazen in de tuin van vanBeresteyn met de Comedy Camper. De comedians Wouter Monden, Arjan Kleton, Ronald Smink en Dave Felida, zorgen ervoor dat het publiek een vrolijke avond heeft. Een kaartje kost 12,50 euro en is verkrijgbaar via de website.  

Verder is er op de woensdagen een djembé workshop, kan iedereen z’n eigen muziek maken of meedoen met het kinderpopkoor van de Muziek-, Dans- en Theaterschool. Het complete programma staat op mdtveendam.nl.

In de Bibliotheek is een BiebLab camping met activiteiten en op 12 augustus is er Digitaal Café voor volwassenen. Elke dinsdag en woensdagavond tussen 18.30 uur en 19.30 uur staat de Vakantie Voorleestent in Veendam Noord en Wildervank. In samenwerking met Prokino en Hoi Pippeloi.

Verder zijn er de hele zomer verschillende exposities te zien in het cultuurcentrum.