Afbeelding

Jeu de boules met Veendam Beweegt

Algemeen

VEENDAM - Veendam Beweegt van de gemeente Veendam zal vrijdag 27 augustus weer een sportactiviteit voor 55-plussers houden. Deze maand wordt er een jeu de boules-toernooi georganiseerd.

Bij jeu de boules is het de bedoeling om metalen ballen zo dicht mogelijk bij een klein houten balletje te werpen. Jeu de boules is een leuk en eenvoudig spel waarbij de nadruk ligt op behendigheid in plaats van op fysieke kracht. Deze activiteit is dan ook geschikt voor beginners en ervaren spelers.

Gratis deelname

Het Jeu de boules-toernooi wordt gehouden op vrijdag 27 augustus in het Julianapark achter het gemeentehuis. De activiteit start om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur. Aanmelden kan via veendambeweegt@veendam.nl of telefonisch via 06-86856864. Deelname aan de activiteit is gratis, inclusief koffie en koek.

Veendam Beweegt

Veendam Beweegt is het platform van de gemeente Veendam waarop een overzicht staat met alle sport- en beweegactiviteiten die georganiseerd worden in de gemeente. De website www.veendambeweegt.nl bevat informatie voor inwoners, sportverenigingen en scholen. Ook alle sportaanbieders staan op het platform vermeld.