Afbeelding
Snorro

Circus Bossle komt naar Oude Pekela

Algemeen

OUDE PEKELA - Het beroemde Duitse Circus Bossle zal volgende week de tenten opslaan in Oude Pekela. De voorstellingen beginnen woensdag 15 september.


Normaal gesproken zijn er ruim 300 zitplaatsen in de grote circustent. Om de 1,5 meter-afstandsregel te waarborgen, heeft het circus het aantal zitplaatsen moeten beperken. Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen. Ook wordt de circustent extra geventileerd. Voor het ontsmetten van de handen zijn er, in en rond de circustent, diverse punten met alcoholgel aanwezig.

Spectaculaire vuurspuwers

De voorstellingen in Oude Pekela zijn woensdag 15 september om 16.00 uur, vrijdag 17 september om 16.00 uur en 19.00 uur, zaterdag 18 september om 16.00 en 19.00 uur en zondag 19 september om 11.00 uur. De circustent staat op het grasveld aan de Hugo de Grootstraat en Achterweg. Het circus presenteert een ruim anderhalf uur durende show met alle klassieke elementen, waaronder vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

Kaartverkoop 

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop start al op dinsdag 14 september van 10.00 tot 12.00 uur. Vervolgens is de circuskassa op voorstellingsdagen dagelijks geopend, eveneens van 10.00 uur tot 12.00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk.

Afbeelding