Afbeelding

Zonnepanelen voor meer dan 100 huurwoningen in Veendam

Algemeen

VEENDAM - Vastgoed Company B.V. uit Veendam heeft besloten om meer dan 100 huurwoningen in Veendam te voorzien van ieder 8 zonnepanelen.


De eerste woningen zijn inmiddels voorzien en de verwachting is dat alle woningen nog voor het einde van het jaar afgerond zijn. Dijk & Wijk Elektrotechniek uit Veendam zal de werkzaamheden uitvoeren.

Sinds april 2017 is Vastgoed Company eigenaar van de betreffende huurwoningen in Veendam, voornamelijk gelegen in de wijken Noord en de Provinciënhoek en Zeestratenwijk (voormalig Sorghvliet). De afgelopen jaren zijn deze woningen al volledig voorzien van dubbelglas en vloer- en spouwisolatie en middels het plaatsen van zonnepanelen wordt dit verduurzamingstraject verder voortgezet.

Directeur Muri Arpaci van Vastgoed Company geeft aan dat er geen extra kosten doorberekend gaan worden. ,,Wij zullen geen huurverhoging of verhoging van de servicekosten doorberekenen aan onze huurders. Dat houdt in dat de huurders volledig profiteren van de opbrengst”, aldus Arpaci.