Trouwe leden van de PCOB-afdeling Veendam, Pekela en Menterwolde werden onlangs in de bloemetjes gezet. Foto: Bert Woltjes.
Trouwe leden van de PCOB-afdeling Veendam, Pekela en Menterwolde werden onlangs in de bloemetjes gezet. Foto: Bert Woltjes.

Jubilarissen bij PCOB in Veendam

Algemeen

VEENDAM - In de Kandelaar in Veendam heeft onlangs de ledenvergadering van de Protestants Christelijke Ouderenbond (PCOB) plaatsgevonden. Daarbij werden er verschillende jubilarissen in het zonnetje gezet.Vijf leden zijn inmiddels 25 jaar verbonden aan de PCOB-afdeling Veendam, Pekela en Menterwolde. Zij kregen een oorkonde met bijbehorend speldje uitgereikt. De jubilarissen zijn de heer en mevrouw De Boer uit Muntendam, de heer Kuiper en de heer en mevrouw Tulp uit Veendam.

Afscheid bestuursleden

De vergadering stond, na een minuut stilte voor de overleden leden in 2020, verder in het teken van het afscheid van de heren B. Lohof en E. Schmaal als bestuurslid. Schmaal was afwezig dus van hem zal op een later moment afscheid worden genomen. Lohof kreeg lof toegezwaaid voor zijn grote toewijding en nauwkeurigheid als ledenadministrateur en als coördinator van de bezorging van de magazines en nieuwsbrieven. Ook de doppenactie voor blinde geleidehonden) was bij hem in goede handen En zijn vrouw zorgde elk jaar voor de kerstbakjes. Als dank obntving hij een attentie en applaus uit de zaal. Er werd ook een nieuw bestuurslid voorgedragen: de heer G. Visscher-van der Zwaag uit Wildervank. Alle leden gingen akkoord met deze voordracht.


De vergadering werd besloten met een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.