De eerste jamsessie na een lange coronapauze is prima verlopen. Foto: Gerard Dekens
De eerste jamsessie na een lange coronapauze is prima verlopen. Foto: Gerard Dekens

Nieuwe reeks jamsessies in Grand Café Java afgetrapt

Algemeen

VEENDAM - In Grand Café Java in Veendam is op de laatste zondag van september een nieuwe reeks jamsessies van start gegaan. De volgende sessie vindt plaats op de laatste zondag van oktober.


Op het moment dat het zeker was dat de jamsessie met het oog op de coronamaatregelen door kan gaan, zijn Alex Horling, Roelof Schuiling en Gerko Vreekamp aan de slag gegaan om alles te organiseren. Samen met uitbater Leo Frans van Grand Café Java werd alles in het werk gesteld om er een geweldige middag van te maken.

Voldoende animo 

Terwijl de eerste tonen klonken, was het nog even zoeken naar het juiste geluid om vervolgens iedereen die dat wilde samen muziek te laten maken. Aangezien het redelijk kort dag was, had niet iedereen de mogelijkheid om deze zondag van de partij te zijn, maar dat mocht de pret niet drukken. Er was voldoende animo van verschillende muzikanten om op zijn of haar instrument, met daarnaast diverse zangers en zangeressen, weer heerlijke muziek te maken. Ook twee jonge muzikanten vertoonden bevlogen hun kunsten, wat hen een daverend applaus opleverde. Het publiek wist de sessie ook weer te vinden en genoot van een fantastische middag.

De drie organisatoren kijken tevreden terug op een prachtige jammiddag. De volgende sessie is zondag 31 oktober van 15.00 tot 19.00 uur.