Afbeelding

Softbalster Dinet Oosting houdt presentatie in Veendam

Algemeen

VEENDAM - De uit Veendam afkomstige softbalster Dinet Oosting zal vrijdag 5 november een presentatie houden in Brouwhotel Parkzicht in Veendam.



Oosting zal daar vertellen over haar ervaringen op het EK in Italië. Daar werd de international met het Nederlands team tweede. In de finale werd verloren van aartsrivaal Italië. Oosting was goed op dreef op het EK en produceerde maar liefst vijf homeruns. Ook zal ze het gaan hebben over de Europese Cup Winners Cup, die ze deze zomer met Olympia Haarlem wist te winnen. In Veendam zal ze tevens ingaan op het leven van een topsporter in coronatijd. Onlangs werd Oosting door de KNBSB in het zonnetje gezet omdat zij haar 400e wedstrijd in de Hoofdklasse heeft gespeeld. Dat leverde haar het Bondsonderscheidingsteken op.

Aanmelden 

Het programma in Veendam begint om 16.00 uur met een inloop met koffie en thee. Na verschillende presentaties is het onder andere tijd voor een meet and greet en aansluitend volgt een buffet. Rond 20.00 uur loopt het programma op zijn einde. Deelname kost 45,95 euro en belangstellenden kunnen zich aanmelden via cobus@softbaldino.nl.