Afbeelding

Spannende spooktocht rond Westerschool in Wildervank

Algemeen

WILDERVANK - Rond de Westerschool in Wildervank is vrijdag een spooktocht gehouden. Het werd een groot succes.


Elk jaar probeert de ouderraad een aantal leuke activiteiten te organiseren voor de leerlingen en hun ouders. Ditmaal werd, inhakend op Halloween, voor het eerst gekozen voor een spooktocht.

115 kinderen 

Het bleek een schot in de roos. Er hebben in totaal 115 kinderen de route gelopen. Het werden er gaandeweg de tocht nog iets meer, doordat kinderen zich tijdens het lopen bij groepjes aansloten. Twaalf griezels jaagden de kinderen de stuipen op het lijf, terwijl de kinderen door de buurt liepen om letters te verzamelen. Aan het einde van de tocht, vormden de verzamelde letters een woord. Durfden de kinderen dichterbij te komen om het woord door te geven aan de griezels, dan hadden ze de tocht volbracht. Dankzij de enthousiaste medewerking van Top1Toys in Veendam, kon iedereen met een prijsje naar huis.

Volgend jaar weer?

Het schreeuwen en gillen van de deelnemers tijdens de tocht en alle reacties van ouders, leerlingen, leerkrachten en buurtbewoners en de enthousiaste medewerking van iedereen zou er zomaar toe kunnen leiden dat de spooktocht een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

Afbeelding