Veendam Beweegt organiseert jaarlijks tal van activiteiten, zoals op bijgaande foto een Straatnamenpuzzeltocht. Foto: Bert Woltjes.
Veendam Beweegt organiseert jaarlijks tal van activiteiten, zoals op bijgaande foto een Straatnamenpuzzeltocht. Foto: Bert Woltjes.

Veendam Beweegt komt met tien wandeluitdagingen

Algemeen

VEENDAM - Veendam Beweegt komt deze maand met tien wandeluitdagingen, waarmee sportieve prijzen te winnen zijn.


De eerste uitdaging die gelanceerd werd, was het lopen van een rondje van 4 kilometer (of twintig minuten) door Borgerswold. In totaal worden er dus tien van deze wandelingen gedeeld, bestemd voor alle inwoners van de gemeente Veendam. Bij vijf voltooide uitdagingen maken de deelnemers kans op een van de prijzen. Zo kan men onder andere een jaar lang gratis sporten bij een sportaanbieder in de gemeente Veendam (ter waarde van 250 euro) winnen. Hoe meer uitdagingen men voltooit, hoe groter de kans.

Nog negen dagen met uitdagingen  

De uitdagingen worden gedeeld via www.veendambeweegt.nl en de sociale kanalen van Veendam Beweegt (Facebook en Instagram). De volgende negen uitdagingen worden bekend gemaakt op 7, 10, 12, 15, 16, 17, 21, 24 en 28 januari. Als een wandeling is voltooid, kan men Veendam Beweegt mailen of whatsappen met foto’s van de wandeling of maak een screenshot van de gewandelde route. Mensen die liever een vaste route willen lopen, kunnen zich melden via 06-86856864 of veendambeweegt@veendam.nl.